top of page
DSC_0897_edited.jpg

YHTEYSTIEDOT

Riihontie 200, 63610 Tuuri, Suomi - Finland

Tuuri Resorts -lomakylä sijaitsee Tuurissa, Etelä-Pohjanmaalla. Lomakylän ympäristö on rauhallinen sekä viihtyisä ja se tarjoaa monenlaisia elämyksiä majoittujille sekä muille lomakylän vierailijoille.

Lomakylästä löytyy majoitustilaa yhteensä 66 + 13 vuodepaikkaa. Ensimmäinen rakennusvaihe sai päätöksensä kesäkuussa 2014 ja toinen vaihe huhtikuussa 2015. Lomakylän alueella on karavaanari- ja teltta-alue, kahvila terasseineen, tavallisten saunojen lisäksi savuaromisauna, suihku, uimaranta, esteetön luontopolku, hiihtoladut jne. Mökit sekä huoneistot ovat varattavissa ympäri vuoden. Lisäksi vuokraamme kokous- ja juhlatiloja.

Lomakylä tarjoaa erilaisia aktiviteettejä lomakylässä asuville, yrityksille ja muille vierailijoille, esimerkiksi värikuulasota, eläintilan vierailuja, uimaranta, kalastus, melonta ja hiihto. Lisäksi lomakylä sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Suomen suurimmasta kyläkaupasta, Veljekset Keskisestä. Lähialueelta löytyy lisäksi myös pandoista tunnettu Ähtärin eläinpuisto, seikkailupuisto Huikia, Kyläkaupan minigolf, Töysän kartingrata jne.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, niin vastaamme niihin mielellämme! 

p. 040 66 333 71      posti@tuuriresorts.fi

Aukioloajat

Vastaanotto ja kahvila auki ma-la klo 15:00-20:00

07.06-05.08.2024.

 

Ota yhteyttä

Thanks for submitting!

bottom of page