top of page

YHTEYSTIEDOT

Riihontie 200, 63610 Tuuri, Suomi - Finland

Tuuri Resorts -lomakylä sijaitsee Tuurissa, Etelä-Pohjanmaalla. Lomakylän ympäristö on rauhallinen sekä viihtyisä ja se tarjoaa monenlaisia elämyksiä majoittujille sekä muille lomakylän vierailijoille.

Lomakylästä löytyy majoitustilaa yhteensä 66 + 13 vuodepaikkaa. Ensimmäinen rakennusvaihe sai päätöksensä kesäkuussa 2014 ja toinen vaihe huhtikuussa 2015. Lomakylän alueella on karavaanari- ja teltta-alue, ravintola/kahvila terasseineen, tavallisten saunojen lisäksi savuaromisauna, suihku, uimaranta, kävelypolkuja, hiihtoladut jne. Mökit sekä huoneistot ovat varattavissa ympäri vuoden. Lisäksi vuokraamme kokous- ja juhlatiloja.

Lomakylä tarjoaa erilaisia aktiviteettejä lomakylässä asuville, yrityksille ja muille vierailijoille, esimerkiksi frisbeegolf, uimaranta, kalastus, hieronta, melonta, hiihto ja paljon muuta! Lisäksi lomakylä sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Suomen suurimmasta kyläkaupasta, Veljekset Keskisestä. Lähialueelta löytyy lisäksi myös pandoista tunnettu Ähtärin eläinpuisto, seikkailupuisto Huikia, Kyläkaupan minigolf, Töysän kartingrata jne.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä, niin vastaamme niihin mielellämme! 

p. 040 66 333 71      posti@tuuriresorts.fi

Aukioloajat

Vastaanottorakennus ja ravintola ovat kiinni sesonkiajan ulkopuolella (1.9-31.5). 

 

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi!

bottom of page