top of page

Unelmiesi juhlapaikka?

ELÄMÄSI TÄRKEIMPIIN HETKIIN

Lomakylän upeissa puitteissa on hyvä mahdollisuus järjestää erikokoisia juhlia, mietitpä sitten häitä, ylioppilasjuhlia tai vaikka syntymäpäiviä! 

Lomakylässä pystyt myös pitämään erilaisia yritystapahtumia ja -tilaisuuksia. Tuuri Resorts tarjoaa erilaisia aktiviteettejä sekä majoitusta myös yrityksille ympäri vuoden.

DSC_6697.jpg

Kota

KASTEHELMI

Kesällä 2016 valmistunut uusi kota on erinomainen paikka järjestää isompiakin juhlia, sillä istumapaikkoja on lähes 100 sisällä ja terassilla noin 60. Kota toimii monitoimitilana, jossa on mahdollisuus pitää erilaisia juhlia, taidenäyttelyitä, leirejä, kokouksia ja illanistujaisia. Kodan keskeltä löytyy ruoanlaittopiste, jonka ympärillä on myös istumapaikkoja. Kodan takaosassa on esiintymislava (äänentoistolaitteet käytettävissä) ja käynti kodan terassille. Kota sijaitsee lomakylän päärakennuksen takana.

IMG_3758.jpg
IMG_9534.JPG

Ravintola

TEERI

Lomakylän päärakennuksessa sijaitseva kahvila-ravintola Teeri tarjoaa juhlatilat pienempiin juhliin. Istumapaikkoja tilasta löytyy 32 henkilölle. Lisäksi kesällä on mahdollisuus istua myös terassilla, jossa istumapaikkoja on yhteensä 20 henkilölle.

bottom of page